Srpska verzija sajta Engleska verzija sajta

SAF-HOLLAND – Najveći svetski proizvođač osovina za prikolice sa velikim brojem patenata i posebnim revolucionarnim rešenjima, sa najlakšom osovinom na tržištu, sa najjednostavnijom montažom i prvi proizvođač koji je ikada za svoj proizvod ponudio garanciju od 1.000.000 km. Uostalom ako u svom voznom parku imate poluprikolicu ili prikolicu sa SAF-ovim osovinama onda ste i Vi jedan od naših prezadovoljnih kupaca, a kada bude došlo do potrebe za redovnim servisom ili popravkom ako želite da i dalje budete bez brige, a naročito ako su Vam vozila u međunarodnom transportu, tu je BanSek trade koji Vam nudi originalne SAF-HOLLAND rezervne delove identične onima iz prve ugradnje po specijalnim, za srpsko tržište, prilagođenim cenama.

Oslonite se na kvalitet i prelazite ponovo stotine hiljada kilometara sa originalnim SAF-Holland delovima. Kod nas možete kupiti originalne SAF-Holland delove neznatno skuplje od azijskih kopija, a kvaliteta prve ugradnje.

Da li je nekoliko evra razlike u ceni originala u odnosnu na piratske kopije delova dalekoistočnih proizvođača vredno kvara na severu Nemačke ili u Sibiru i glavobolje i troškova koje zbog toga možete imati?

Budite bezbrižni i održavajte vašu prikolicu ili poluprikolicu sa originalnim delovima u nekom od naših ovlašćenih servisa i koristite benefite koje smo izborili za Vas sa posebnim cenama za Srbiju a za kvalitet prve ugradnje. Svi kontrolni pregledi u mreži naših partnerskih servisa su besplatni.

U našoj ponudi od 2008. godine kada je +GF+ livnica Georg Fisher usla u grupu SAFHOLLAND nalaze se i originalna +GF+ priključna sedla i delovi za opravku

Stajni trapovi (stajne noge - stope) uvek na stanju

TRILEX - Revolucionarni proizvođač specijalnih patentiranih felni sa najkraćim rokom isporuke direktno iz centranlog magacina SAF

Vučni klinovi (čepovi / trnovi) različitih dimenzija za sve poluprikolice

Okretnice za prikoilice

Originalne američke Holland kuke za vuču različitih namena sa posebnim akcentom na opremanje aerodromskih vozila.